De specialist voor alle vloerwerken

De mooiste interieurafwerking bekomt u door een professionele plaatsing van stijlvolle vloer- en wandtegels. Niemand minder dan Nico Van Damme, een vakman met 20 jaar ervaring, is uw beste referentie voor al uw tegel- en vloerwerken in Lokeren en de rest van Oost-Vlaanderen!

Nico Van Damme is een stielman die trots is op zijn vak: hij pakt elk werk dan ook zorgvuldig aan en zorgt voor een feilloze plaatsing van uw favoriete tegels.

Het resultaat is keer op keer verbluffend: hoe klein of groot de tegel- en vloerwerken die u plant ook zijn, uw interieur krijgt een sublieme uitstraling van de vloer tot het plafond!

Previous
Next

Exclusieve binnenvloeren

Voor elk interieur en voor elke bouwstijl is er wel een tegel die perfect aansluit bij uw wensen en verwachtingen: zo plaatst Nico Van Damme uit Lokeren voor u tegels in natuursteen, keramiek, mozaïek… De mogelijkheden zijn nagenoeg oneindig!

Dankzij het gebruik van kwaliteitsmaterialen krijgt uw interieur een bijzonder cachet en geniet u van een uiterst duurzaam resultaat. Gaat u voor stijlvol klassiek, landelijk en gezellig of gewaagd modern?

Voor elke sfeer weet deze gespecialiseerde vloerder u wel de perfecte tegel aan te raden.

Perfecte voorbereiding op de werken

Ook voor het uitvoeren van voorbereidende chapewerken en het plaatsen van degelijke vloerisolatie kunt u op het vakmanschap van Nico Van Damme rekenen.

Hij zet maar al te graag zijn ervaring en expertise in voor het betegelen van uw vloeren en wanden.

Haalt u graag de natuur in huis?

Laat Nico Van Damme dan ook uw terrastegels plaatsen, die geheel in lijn met uw interieur één mooie leefomgeving vormen.

Ons Werk